"Fleetwood Mac - Everywhere" 30/12

Ny dag nya tag! Bestämde mig för att ta en rejäl sovmorgon då jag börjar kl 15.00 idag pga late shopping night (en tradition där butiker har öppet till en senare tid, något jag inte vet om bara UK och Aussie har). Sitter just nu och äter rester ifrån gårdagens köpta thailunch - ingen höjdare där inte. De bekymmer som fyller mina tankar just nu är typ vad jag ska ha på mig på nyårsafton. (så bekymmerslös är jag för tillfället alltså ;)) Jag kommer förmodligen inte hinna fixa något från någon annan butik än vår men dilemmat är bara att blockout framförallt består utav söta klänningar och jag är rädd för att den möjliga klänningen inte kommer vara något annat än trasor när David Guetta är klar med den. Yes - vi ska alltså fira nyårsafton på bondi beach med cirka hur många tusen andra samt davve g då. (för dig farmor som förmodligen inte vet så är david g. en känd kommersiell dj) En nyårsafton som jag verkligen ser fram emot att fira med andra ord!

Livliga bilder från när daniel, jag och caroline var full i lek och skratt på juldagen




Nu ska jag gå och sminka mig med mitt I.D. smink - dyrt men jag är förbaskat nöjd med det faktiskt! Ännu en till dyr vana ser det ut som att bli med andra ord. Min andra är mitt konstanta slingande utav håret..
Stor kram!

Merry x-mas!

Nu är nästan alla juldagar över och nyår står nu näst på tur! Mycket jobb som vanligt, lite för mycket kan jag t.o.m känna.. Känns ju lite larvigt när man öppnar butiken och får ett tidigt telefonsamtal ifrån managern där hon uppmanar en att inte ta någon rast under de 10 timmars passet då de förväntas att bli en "busy day". Ibland så kan man alltså sakna ens relativt starka stat samt fack med dess lagar och restriktioner.. Jaja pengar i fickan blir det iallafall men det går inte att sticka under stolen med att 6 dagars arbetsvecka tar på en robot som man ej är! ..Imorgon är de "late shopping night" och jag kör de sena passet - sovmorgon - därav blogguppdateringen :)

Julafton och juldagen vart iallafall en ren fröjd! Julmiddagen var bättre än vad jag hade kunnat drömma om - Janssons frästelse, julskinka, prinskorv, köttbullar, julknäck, hemmagjorda pepparakor etc. etc. Det gick ingen nöd på oss med andra ord och med varandras sällskap så vart det inte allt för många spillda tårar för saknaden utav familjen i Sverige ;)

Min juloutfitt! Klänningen kommer ifrån butiken, jag hade även på mig den på företagets christmas party..


Caroline som varit ute och rest i världen lite längre än oss andra fick massa genomtänkt kärlek skickat hemmifrån till jul. Allt ifrån julgodis till utprintade minnen till pengar. Själv så har jag fått en liten slant ifrån några kära tomtar där hemma som ska tackas fint när tid och energi inges till en. Sedan så har jag en liten julklapp ifrån bror min och hans sambo som väntar på mig på work & travel kontoret vilket kommer hämtas såfort dem öppnat igen (vilket blir nästa år!) (;


Julmaten som mina fina huskamrater knåpade ihop!






















Malin å Angelica! Angelica stackarn jobbade till sent då dem behövde förbereda butiken inför boxin day den 26/12. Lyckligtvis så slapp man själv flänga omkring på jobbet på julafton..




Snaps hitta vi inte till jul men Malin och Felicias nya lägenhetskamrater, Alex och Anders ifrån Norrland, hade köpt någon choklad med sprifyllnad som vi tradigt nog shottade i oss på kvällskvisten..


Malin, Alex (som vi synligt på bilderna, tvingade att vara med då han själv avskyr att vara med på kort) jag, Felicia och Carro!






Juldagen vart även den något utöver de vanliga (pga fler orsaker än den typ 40 graders skillnaden som man är van vid ;)). Stämningen var på topp! Och det kändes som om att det var ett leende på alla tusen personers läppar som hade samlats här på bondi beach. Festivalkänsla utöver de hela  - värme, vin, musik och gott sällskap fyllde och gjorde hela dagen till ett älskvärt minne. Att juldagskvällen sedan fortsatte i samma sköna spår gjorde inte ont de heller..





Daniel, Felicia, Anders samt Alex!


Inspelningen utav en ny säsong av "livräddarna på bondi beach" var i full gång














På kvällen kom några utav Anders vänner förbi så de vart en ganska redig förfest innan fortsättningen på Bondi Beach. Min kväll avslutades med en skön vinberusning och gott sällskap under stjärnklar himmel..






Jag, felicia och carro har annars hunnit med att regnbada med ett öppet himlavalv som sällskap. Jag älskar verkligen naturen och alla dess sidor. speciellt när dem är dragna till de ytterska (bortsett ifrån rena naturkatastrofer då) som t.ex. blixtupplysta skyfall som famnar en med en smått räddsla samtidigt som man infinner ett lugn då man bara brukar vara åskådare i ett varmt hem. Eller klarblåa himlar som efterlängtat hettar ens kinder. ..Kommer aldrig glömma upplevelser så som stormen vi (jag, mor, far å syster) hamnade och bilade igenom i frankrike under en utav dem då regelbundna somrarna som vi lånade Valles hus på rivieran. Eller alla otroligt behagligt soliga vinterdagar på de numera få istäckta Norrvikensjön. 

En bild jag tidigt tog på juldagsmorgonen - mäktigt imponerad över att jag fick horisonten så rak vid den tidpunkten och tillståndet ;)


Krig har jag hunnit ha med fransmännen också. Speciellt med Jonathan men han får faktiskt skylla sig själv när han handikappat nog inte vet hur man spolar om kvällarna. Annars så har Pelin kommit hem ifrån Central Coast som hon varit på med arbetskamraten Brooke under juldagarna. Nicole kommer ner snart och jag kan knappt bärga mig! Jag har fått med mig ytterligare klänningar hem ifrån butiken och ägaren gjorde något yttterst sällsynt häromdagen, utryckte sina känslor och sa att hon tyckte mycket om mig.... Jag är därmed nervös som in i helvete nu när hon har uppmärksammat mig! Annars så fyller min storebrors sambo år idag! Grattis på födelsedagen Caroline! Hoppas du får en helt fantastisk dag!

Nu ska jag försöka somsa! Stor kram till er alla!

GOD JUL! 24/12

Denna vecka har gått i liknande spår som de tidigare - mest bestått utav arbete. Meen! Denna vecka är det ju jul! Så vi har julpyntat, lagat julmat (jag kan däremot inte ta åt mig den äran då jag varit fast på jobbet) och Pelin har gjort mig julfin i håret! Jag har varit ute och rännt med min arbetskamrat Rebecka och hennes då nyfyllda 21 årige vän Fay. Jag har träffat James en del men jag har som sagt framförallt arbetat men det har lönat sig. Ägaren samt managern gillar mig skarpt för tillfället (man ska aldrig förlita sig på att något - därav ordvalet tillfälligt) och jag har fått en hel del fina kläder efter mina sälj. Mor och syster - Ni kan vänta er vasinna fina godbitar! (;

Kötbullar å potatis med lingonsylt från IKEA - en utav de lite mer ordentliga middagarna denna vecka! Omega3 får jag nog förresten ganska gott om i mig.. har nämligen ätit sushi nu varje abetspass sedan 2 veckor tillbaka..


Kyckling med ris och boursin ost - glömde däremot en utav de viktigaste ingredienserna vilket är gröna vindruvor så jag får göra om rätten snart igen helt enkelt


Pelin gjorde mig ursnygg i håret! Vart så nöjd så med mina slingor! Rabatt fick jag också så det fanns absolut ingenting att hänga läpp för! Men de var med lite småtvekan som jag satte mig i frisörstolen då trots allt ingen annan än vår frisör Christina (även kallad ont i örat) ;) rört mitt hår sedan jag typ var 13 år


Julpynt


...Resultatet! ;)


Födelsedagsbarnet Fay! Att fira henne var något jag inte alls hade planerat då jag hade ett arbetspass på 12 timmar dagen efter (öppnade - stängde med en halvtimmas lunch på de.. lite sådär lagom skönt ;)) Men efter att ha stött på dem under dagen utav en slump och fick inbjudan: "Jag fyller år idag och vi har inga vänner här nere!  ..kom med oss så ser de ut som om att vi har några!" - Hur fasen kan man avfärda en sådan förfrågan? Fay var iallafall hur go som helst och henne lär jag träffa fler ggr då dem (hon och beck) bara bor ett stenkast bort ifrån oss här på Campbell


Rebecka! Urgo tjej - naturlig g-kupa, nybliven singel ifrån ett våldsamt förhållande som slutade med ett sjukhusvistelse samt besökförbud på 1 år i australiensisk domstol. Becks mamma följde med oss på första födelsedagsdrinken för Fay, något man skulle kunna tycka var lite ansträngande men hon var en skön påminnelse utav min och Nicoles mor så jag kunde inte göra något annat än å gilla henne! Rebecka kommer btw också ifrån England så som även Donna på jobbet gör


Några körde en "dare" på beach road hotell...


Fina tjejerna har till och med lagat julskinka till oss ikväll! Vi blir ett pack på 8 styckna runt julbordet ikväll! :)


"Julsockorna" som jag knåpade ihop till daniel, carro, felicia, malin och pelin inatt!


Sist men inte minst - GOD JUL på er alla där hemma! Det blir helt klart en annorlunda jul i år men i och med att jag delar den med enormt fina människor så tvekar jag inte på att den kommer bli sämre för de. Blir nog förresten ett fint litet julinlägg senare ifrån min sida då internet ger med sig mera idag. Föresten så ha jag fått en utav de absolut bästa julklapparna som ja hade kunnat tänkas få här nere - ett meddelande om Nicoles ankomstdatum till mig!! 12/1-11 så kommer hon!! :D ...Stor kram till er alla! <3

Min verklighet 19/12-10

Nu var det dryga veckan sedan senaste uppdateringen skrevs. Inte helt okej men kort och gott så har de senaste dygnen bestått utav jobb, party och ännu mera jobb. 6 dagar fyllda med arbete denna vecka varav tre har dragits över med två till tre timmar extra arbete.. och så en kvart/halvtimmas rast på de.. Men det är helt okej - Jag trivs trots allt hur bra som helst i butiken! Och så sitter aldrig lite extra pengar fel.. 19 dollar i timman, 30 på söndagar och 50 på de röda dagarna här. Utöver det så får vi provision i form utav voucher (pengar att handla i butiken för) ett sälj på t.ex. $300 ger en 20 voucher vilket blir 40 dollar i pengar då vi får 50 procent på i stort sett allt i butiken. Klänningarna kostar cirka $100 så jag klagar inte alls när jag får välja ut en ny att ta med mig hem (; Under arbetstid så måste vi bära blockouts kläder å efter dagar som denna då en klänning nästan sålde slut p.g.a Donna hade den på sig så förstår man verkligen den dresscoden. Så fina partykläder varje dag alltså - de e ju inte att klaga allt för mycket på! (;

En utav långklänningarna (maxis som dom kallar dem här) jag tjänat ihop! :)


Från jobb till lite mer jobbrelaterat! Förra lördagen så hade blockout sitt christmasparty! Råtrevligt hade jag! Vi var på en bar i kings cross som hette något i stil med.. Nä nu kom jag inte alls på det bara för det.. I alla fall så serverades de fri alkohol och lite tilltugg. Inte ett dugg törstiga gick sedan jag, Cat och Freya vidare till baren där Freya annars arbetar på som hette Soho. (Dagarna blir onekerligen roligare med mina härliga arbetskamrater. Ingen på butiken är australiensisk utan vi hoppkok från irland, skottland, england, nya zeeland och så sverige såklart!) Dagen efter julpartyt så öppnade jag och Cat vilket var väl sådär lite halvroligt men nästa gång så ska jag testa att en "dagen efter" på Rachels vis.. Hon lukta nämligen sprit dagen efter festen vilket jag uppmärksamma henne om varav hon i slutet utav arbetspasset kom fram med bekännelsen till mig om att hon aldrig sluta dricka - att hennes vattenflaska i själva verket agerat plunta fylld med vodka för dagen. En annan sak som beskriver Rachel lite som människa är hennes tatueringar som hon har smyckat sig med på svank, fot, axel etc. varav den på handleden är hennes expojkväns namn.... Cat och jag har i stort sett samma gaderob då vi båda är korta, blonda och helt enkelt passar i stort sett i samma kläder. Hon har rest hit med sin pojkvän från england och dem ser ut som barbie och ken så dem kan bara gå och lägga sig emellanåt men Cat tyr jag mig iallafall väldigt mycket till. Jag överväger att följa med henne på en dagsfestival som kommer hållas här i Sydney på nyårsdagen som en liten julklapp till mig själv! Jag ska bara kika upp vilka exakta artister som spelar först.. Freya är lite äldre (typ 28), sångfågel som skänker en trygghetskänsla. Donna och Rebecka anställdes efter mig på butiken och även dem liksom alla de andra tjejerna har bröst att döda för (alt. bara betala för som dem själva gjort). På tal om bröst så får jag beskåda larvigt många dagligen! och det är fasen minst 50% som har betalat för dem. Skönaste silicontjejen hittills var en riktig liten bimbo som promt skulle demonstrera om och om igen hur blixtlåset på playsuiten åkte ner när hon sträkte på sig... Kara heter butikschefen, hon är öppet alkoholist, börja röka när hon var 32 och är idag typ 43 men ser ut som 28. Sandra som nu har slutat, var tidigare assistant manager på butiken men "tog ledigt" därför att hon skulle "hälsa på släkten i Irak". I själva verket så festar och solar hon på guldkusten över jul och nyår.. Hon är lika gammal som jag och är en frekvent besökare på swingerklubbarna här i Sydney. Ryska ägaren utav klädmärket Blockout heter Sveda och hon tycker numera om mig vilket är en stor success!

Bilder ifrån Christmas partyt Freya, Cat och Rach




Kara, Freya, Sveda samt Cat!




Lite mer fakta om mitt jobb sådär men de kommer jag vilja bli påmind om när jag sitter i gråa sverige på något framtida kontorsjobb. Sedan så bör jag förövrigt skämmas vilket jag också gör efter att ha missat två guldklimpar i livets födelsedag! Nämligen Nicoles 20 och Memmes 19 årsdag! Jäkligt dåligt utav mig men jag ska gottgöra er, de lovar ja. Från något mindre lustigt till något lite trevligare - jag var på dejt i veckan med en kille som heter James (en utav Malin och Felicias nu forna lägenhetskamrater vän) vi var å såg filmen love and other drugs (ett val jag Inte var skyldig till att ta) och den var ingen jag skulle hänga allt för högt upp i julgranen. Typ de enda happening i filmen var att se Anne Hathaway bröst titt som tätt. Från något mysigt till något destå värre - Varför Malins och Felicias huskamrater vart forna sådana är på grund utav beskedet om deras faders begådda självmord tidigare i veckan. Dem åkte hem förståeligt nog dagen efter dödsbeskedet. Pappan lämnade tre söner varav två fortfarande inte kommit in i vuxenåldern. En gärning som bara inte får hända med andra ord.

Till något helt annat - Våra fransmän är vi fortfarande sådär lite lagom lyckliga på, Ben är numera singel efter att hör och häpna - varit otrogen. Så jaa.. allt är på sin plats helt enkelt! Mysteriet om varför det går åt en toalettrulle om dagen tror vi att Pelin har löst - fransmännen verkar torka sina händer med det. Från en jobbig sak till en jäkligt orättvis sådan. Igår så beslutade Jag, Felicia, Daniel och Carro att vi skulle gå ut en sväng här i Bondi då de var lördag å allt. Daniel är förresten en "karl-bertil johnsson" lookalike från Katrineholm som varit halvbekant med de andra packet därifrån här på Campbell så han hamna helt enkelt vägg i vägg med oss (lägenhet 5) efter att ha fått nys om det genom Pelin. Iallafall! Vi gick ut och roa oss på beach road hotel och gick sedan vidare till bondi beach hotel där en kvinna började störa sig som in i attan på mig. Jeansshorts, tröjja och kängor var det jag bar - alltså inget provokativt vågat men hon skicka iallafall iväg hennes likväl bedrövligt fula make att be mig ordagrant säga "go away, you causing problems becuase you dancing your ass of" Tror som fan heller att jag tänkte flytta mig ifrån den fläcken. Jag stod och försvara mig ett tag med inget otrevligare sagt än att "Its a night club, if you have any problems with me than you can go away" följt av "I stand and dance my ass of if i want to" sedan så var vi båda lika duktiga på att peka finger, höja rösten och leka arga leken. Paret som var i 30+ åldern hade efter utseendet att dömma inte ens passerat några "glansdagar" fick oss bittert nog lämna hotellet då vakterna skrikit sig blåa på oss - framförallt Caroline och Felicia som då stod och försvara mig med några andra gäster på klubben. Hela händelsen beskrivs inte med något bättre ord än Orättvis. Vakterna hade ingen som helst lust med att ödsla tid på att höra min version - den verklighet att kvinnan som såg ut som en riktig tradig öststatare störde sig skiten på mig. Vi hade inte ens ögnat uppmärksamhet på dem men vår lycka hade uppebarligen varit i alldelles för mycket i sikte för dem. Vi eller jag då i det här fallet hade inte gått över styr med min mer nyktra än berusade hjärna på dansgolvet, alltså inget "porrdansande", stol-bordshoppande överhuvudtaget etc. Vi hade helt enkelt kul och att dömma efter hennes "bye bye" mimning följt av fin vinkning och hans hotfulla handtecken bakom vakternas ryggar så var detta enbart ett maktbegär ifrån deras sida. Tyvärr så var inte denna händelse den första som fick mig att känna mig enormt hjälplös och orättvistbehandlad. Och denna gång så var det ålder som slog oss. Ilskan och skammen inom oss är knapp beskrivningsbar men jag kunde efter en kvarts andning utanför klubben inte känna mer än att - skit samma, deras verklighet är grå jämfört med ens egna och Live, let live. Jag har inte tid till övers att grämma mig över småskit när jag har så mycket att le & njuta för.

Jag har förresten fått en nyckel till butiken och ska öppna för första gången imorgon! Passet är sådär lagom härligt - 09.00 till 19.30 men de är bara att görat med ett leende på läpparna. Försöka dansa dagen ut till butiksmusiken som genom de tidigare passen - mitt dagliga träningsbidrag för att hålla formen här borta! Mitt nyttiga matintagsbidrag är sedan sushin jag numera dagligen tryckt i mig till lunch - billig, god och iaf relativt nyttig!

Såhär fann vi gymdockan häromdagen...


Sushilunch - kungskrabba och sashimi


Skämmer jag bort mig själv lite så köper jag efterätter som denna till lunchen..


Nu har jag nog faktiskt inte särskilt mer att skriva av mig mer än att jag mår så oförskämt bra här nere trots den obefintliga julkänslan och saknad efter familj och vänner. Att vakna upp varje morgon till bilden utav ett livligt hav, frisk vind, annorlunda natur och klarblåa himlar - det är inget jag gör något annat än njuter utav. ..Att stranden sedan kryllar utav halvnakna människor (..Mmm surfpojkar) de är inget jag gråter floder utav heller ;)



Stor kram till er där hemma!


Lite smått, mycket gott och lite catfight på den! 8/12

Liten update såhär på kvällskvisten då! Kom precis hem ifrån bion - Due date såg vi! Vi var Malin, jag och Felicia å deras rumskompis Sebastian och hans vänner James, musen x2 (dem gjorde inte mycket väsen av sig) samt Oliver. Hade kunnat vara så mysigt som det faktiskt låter men dem köpte biljetter en aning senare så det vart bara till att umgås med grabbarna på hemvägen. Men filmen var bra! Det måste jag ju givetvis tillägga! Och lite intressant fakta sådär.. det är billigare att gå på bio på tisdagar (därav biomyset för vår del - vi är ju fattiga) jag vet inte om det gäller i hela Aussie men en biljett kosta iallafall 11 istället för 18 dollar! Som hittat ju! Något som var lite mindre "som hittat" var ID mineral sminket jag köpte idag.. Så nu har man blivit med ID! ..och så några hundra fattigare.. hur många - de håller jag för mig själv. Men jag kan säga att de vart pasta med ost till middag ikväll..

Annars då - fest och jobb har då även de senast dygnen bestått utav! Engelskan börjar ta sig allt mera ju mer man jobbar så det är ju bra! Nytta, nytta och lite nöje då tjejerna på jobbet faktiskt är enormt goa.. Jag ska arbeta imorgon igen också och klockan börjar närma sig 02.00 så jag bör pallra mig till sängen snart men först så ville jag lägga upp lite fler bilder!

I lördags så hade Angelica fått en inbjudan utav en kille hon tidigare stött på här nere om att dricka oss lite till på en utav deras båtar som var "parkerad" i Darling Harbour. Darling Harbour är under dagstid ett väldigt mysigt område i centrala Sydney och de visade sig vara ett ganska häftigt ställe med alla dess ljusspel i vattnet under nattetid! En lugn men väldigt trevlig kväll fick vi uppleva då jag jobbade dagen efter och ja.. behövde en någorlunda skönhetssömn till jobbet helt enkelt. Killarna på båten var lustigt nog bland dem mest intressanta personerna jag träffat hittills här nere! Jag fick till min förtjusning till exempel prata politik i dryga timman vilket helt klart gjorde lite min kväll ;) Det som däremot var "lustigt nog" var att killarna var höga på både de ena och de andra.. Och de kanske förklarar varför dem tog sig tid till att snacka politk men nä ärligt talat så var dem fruktansvärt klara i huvudet och det hade jag inte väntat mig. Den upplevelsen utav dem gör mig inte till en förespråkare utav droger, jag har ju inte ens tagit ett ciggmunblåss men iallafall - jag hade väntat mig något helt annat! Hahah något annat lustigt som vi fick skåda var en redig jäkla "catfight" på bryggan. Jäkla utsikt fick vi över den och både ena och den andra tjejen höll på att drutta i ett antal ggr i vattnet. Tyvärr så fick jag bara bråkdelar utav fighten på film - men även den filmen är inte tillräckligt rumsren för bloggen ;)







Gårdagen spenderades på butiken och inget mer nämnvärt skedde på kvällen än att jag umgicks med alla fina tjejer jag har här nere. Vi unnade oss en helt klart värd middag på restaurangen "MOO" nedanför oss som den så fint heter! Sedan så kikade vi på filmen "kärlek på menyn" på tvn.. Eller jag somna och dem titta..


Och här är lite bilder ifrån.. någon gång förra veckan då vi satt och sällskapa hemma hos Malin och dem i lägenhet 7 (den mitt emot år alltså - vi bor i 6an.. sexigt va;)) Killarna på bilderna är deras rumskompisar samt deras vänner som hänger där för jämnan så det är nästan lite oklart vilka som verkligen bor där på andra sidan ibland..




Nu kom våra fransmän lite halvt vinglandes hem! Lite stelt just nu emellan oss. Åtminstone mellan mig och Jonathan men ja det är väl smällar man får ta när språkbarriärerna är lite för långa och svensk ironi inte alltid kommer fram ordentligt.. Själv så är det mera uppsynen som fått mig till att hysa lite otrevliga känslor gentemot honom men jag tänker tyvärr inte vänja mig vid att äta frukosten tillsammans med ett okänt synbart skrev. Byxorna på hör hemma vid matbordet helt enkelt. Nu ska jag somsa! Kram på er!

Kort och gott 4/12

Snabb bildupdate då. Emil kom hit och spenderade sina sista dagar i Australien hos oss. På bilden nedan så var vi å åt på ett ställe där man fick snurra på ett hjul vid varje köpt måltid. Man kunde vinna en extra sås och lite så och det gjorde lille emil också.. Carros förlust på hjulet fångade jag däremot inte på bild ;)


Emil med sitt pris - mild chillisås


Jultomten i Westfield


Skyltfönstret utanför en djuraffären i westfield.. till skillnad från sverige och många andra länder i europa så säljer dem fortfarande valpar/katter i själva djuraffärerna. De var inget litet utrymme jag själv vart sugen på att sitta i..


De bara sa klick liksom!


I onsdags så var vi ute i Bondi - skitkul trots de dåliga vädret (det är just på grund utav vädret som jag inte kännt för att blogga på de senaste dagarna) Bilderna nedan är ifrån "efterfesten" hemma hos Jonas och dem.




Emil vart klippt utav Pelin


Igår var vi ute och rände igen - än en gång, fruktansvärt roligt hade vi! Malin och Felicias rumskompisar + deras 5 vänner kom förbi till vårt förkrök. Deras sällskap var något jag inte riktigt blivit informerad om så när Adam (Killen jag träffade i london) och hans 4 vännner kom så vart vi ett ganska skapligt gäng faktiskt! ..med massa killar ;) Riktigt roligt hade vi i alla fall. Vi splittrades sedan åt lite höger och vänster men jag hamna på kära Ivy med Angelica, Emelie och typ alla andra bondi svenskar



 
I taxin


Vi gav poolbaren en ny chans och de var cirka 4ggr så mycket fler skälar på stället denna gång. En dålig kväll då jag och Pelin var där tidigare med andra ord. Poolbaren var okej, men i slutändan så slår dans och drag allt vad har med "vip, glamour etc." att göra! Så vi avslutade kvällen på de som blivit den sedvanliga lilla spotten på ivys andra våning.
'



Angelica, jag och min överböjda arm..




Påväg hem... tog mig cirka 20 minuter att få i Emelie och Angelica innuti samma taxi! Kampen om att få in dem i bilen var ändå ganska okej då vakterna på klubbarna här är rent generellt (åtminstone vad jag upplevt) något helt annat ifrån dem i svedala. Killar som Inser att det är ett serviceyrke som dem har åtagit sig. Man har alltid stått med nöje och snackar skit med dem både innan och efter klubbandet


Cirka 6.00 var vi hemma och då var det dags för nattamat så jag ställde mig och laga lite simpel pasta till Angelica, Jesper och Emelie som jag släpade hem till oss. Dem små liven spenderade även natt-morgonsömnen här. Soluppgången dårå...


Utöver rännandet på nätterna så har jag jobbat på Blockout och ska även göra det imorgon! Ikväll går jag, Caroline, Pelin, Angelica och Emelie ut så.. Måste fixa mig nu! Stor kram!

RSS 2.0